החומרים המומלצים לבנית גוף המטבח

החומרים המומלצים לבנית גוף המטבח - מטבחים בנתניה

לאחר שלב התכנון של המטבח חשוב מאוד כי המטבח ייוצר בחומרי הגלם הטובים ביותר ולא להתפשר על האיכות וטיב החומרים 

מטבחים בנתניה , מטבחי שלישמן , מטבחים בשרון תקבלו כמה טיפים  

חידוש מטבחים - גוף ארונות המטבח

ישנם כיום בשוק הישראלי מספר  חומרי גלם שונים שניתן לייצר בהם  את גופי ארונות  המטבח  ,  עץ סנדוויץ , מ.ד.פ , מלמין , סיבית ,  וכו 
חשוב מאוד כי גוף המטבחים בנתניה יהיה מעץ סנדוויץ איכותי שהוא החומר החזק והעמיד ביותר , שעמידותו היא לשנים רבות מאוד לעומת שאר החומרים  , עץ הסנדוויץ מורכב ממספר שכבות של עץ המודבקות אחת לשניה במכבש , דבר המקנה חוזק ועמידות גבוהה לאורך השנים , ואף מצטיין בחוזק כאשר אנו מבריגים בו ברגים אשר אינו נוטה להישבר ואו להתפורר 

גב ארונות המטבח 

ישנם מספר חומרים בהם בונים את גב ארון המטבח  גם כאן כמובן והמומלץ והטוב ביותר הוא דיקט הסנדוויץ בעובי של 4 מ"מ  לפחות מצופה בפורמיקה ששומר על ארון המטבח ועמידותו מרטיבות ולחות שמקורם מהקירות   

סוקל ארון המטבח 

ישנם כמה אפשרויות שבהם ניתן להעמיד את גופי  המטבחים בנתניה דבר התלוי בצרכי הלקוח וכן בהתאם לעיצוב המטבח , אפשרות אחת היא בנית סוקל לארון המטבח מעץ סנדוויץ , אפשרות שניה של ארון תלוי שעומד על רגליים חיצוניות , ואפשרות שלישית היא של חיבור רגליות מתכוננות מפלסטיק אשר מועילות בפילוס המטבח וגם שומרות על גופי המטבח מרטיבות וריקבון שנגרמות עם השנים ממגע של מים בשטיפת הרצפות ואו במקרה של הצפת מים

אנו חברת מטבחים בנתניה מטבחי שלישמן משתמשים בחומרים  והפרזולים הטובים והאיכותיים ביותר 
התקשרו עוד היום לתאום פגישת יעוץ ועיצוב  בהדמית מחשב ללא התחיבות